Δευτέρα, 18 Οκτώβριος 2010 17:06

(κωδ: espe) κτίριο ΕΣΠΕΡΙΑ Featured

Αξιολογήστε το ακίνητο
(39 ψήφοι)
ΕΣΠΕΡΙΑ (κωδ:espe) ΕΣΠΕΡΙΑ (κωδ:espe) igoumenidis.gr

Πληροφορίες

  • Περιγραφή:

    Το νεόδμητο κτίριο «Εσπέρια» είναι ιδιοκτησία της Γ.ΗΓΟΥΜΕΝΙΔΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Ε.Ε. και βρίσκεται στο κέντρο των Ιωαννίνων επί της συμβολής των οδών Κωλέττη και Καπλάνη αρ. 5. Βρίσκεται σε σημείο «πέρασμα» διότι είναι δίπλα στο Δημαρχείο, στη γειτονιά που βρίσκονται όλες οι υπηρεσίες του Δήμου Ιωαννιτών, πολύ κοντά στην παραδοσιακή «αγορά» των Ιωαννίνων, και ένα βήμα από την οδό Αβέρωφ. Αποτελείται από ισόγειο, πέντε ορόφους ανωδομής και δύο υπόγειους ορόφους με θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων. Στο ισόγειο υπάρχουν τρία καταστήματα 70μ2, 125μ2 και 154μ2. Σε κάθε όροφο υπάρχουν έξι γραφεία με καθαρές ωφέλιμες επιφάνειες 39μ2, 51μ2, 60μ2, 65μ2, 85μ2, 100μ2. Η συνολική επιφάνεια κυρίων χώρων κάθε ορόφου είναι 400μ2. Η συνολική δόμηση του κτιρίου είναι 2400μ2. Τα γραφεία και τα καταστήματα διατίθενται προς πώληση ή ενοικίαση. Ήδη έχουν πουληθεί και λειτουργούν επτά  ιατρεία (Ορθοπαιδικός,Ενδοκρινολόγος,Παιδίατρος,Ψυχίατρος,ΩΡΛ,Δερματολόγος,Ρευματολόγος) και σύντομα πρόκειται να εγκατασταθούν ακόμη δύο (Καρδιολόγος, Φυσικοθεραπευτής).

    Στο κτίριο υπάρχουν δύο κεντρικά κλιμακοστάσια και τρεις ανελκυστήρες από τους οποίους μπορούν να εξυπηρετηθούν όλα τα γραφεία. Σε κάθε όροφο υπάρχει κοινόχρηστο WC (συνολικά έξι) που πληρούν τις προδιαγραφές για ΑΜΕΑ. Τα ΑΜΕΑ μπορούν να έχουν άνετη πρόσβαση στο κτίριο αφού στην είσοδο λειτουργεί ειδική ηλεκτρική ράμπα. Επίσης μπορούν να κινηθούν με ευκολία προς τους ορόφους μέσω τον ανελκυστήρα που πληροί τις ειδικές προδιαγραφές για ΑΜΕΑ. Γενικά ολόκληρο το κτίριο έχει αντιμετωπιστεί πολεοδομικά σαν «ειδικό κτίριο» με τις αυστηρότερες προδιαγραφές. Υπάρχει παροχή ασύρματης σύνδεσης στο διαδίκτυο (wifi). Στον κοινόχρηστο χώρο κάθε ορόφου υπάρχουν οθόνες διαφημίσεων και ανακοινώσεων κεντρικής διαχείρισης. Υπάρχουν αισθητήρες πυρανίχνευσης σε κάθε γραφείο με κεντρική σειρήνα, ενώ στα υπόγεια υπάρχει δίκτυο αυτόματης πυρόσβεσης.Οι όψεις του κτιρίου είναι επενδεδυμένες με μοντέρνους γυάλινους υαλοπίνακες αναρτημένους σε υαλοπετάσματα αλουμινίου με αποτέλεσμα όλοι οι εσωτερικοί χώροι να είναι πολύ φωτεινοί. Στο εσωτερικό του κτιρίου έχει κατασκευασθεί μεγάλο κυκλικό αίθριο με συντριβάνι, στο οποίο έχουν πρόσωπο και πρόσβαση όλα τα γραφεία και καταστήματα με αποτέλεσμα να γίνονται διαμπερή και να έχουν ακόμη περισσότερο φως. Τα υαλοστάσια των όψεων είναι θερμοηχομονωτικά και αποτελούνται από έναν εξωτερικό ανακλαστικό έγχρωμο υαλοπίνακα ασφαλείας και δύο εσωτερικούς στρωματοποιημένους (τρίπλεξ, με εσωτερική μεμβράνη) ενεργειακούς. Τα δάπεδα των γραφείων είναι επιστρωμένα με γρανιτικά πλακίδια ενώ οι κοινόχρηστοι χώροι και τα κλιμακοστάσια είναι επιστρωμένοι με γρανίτες. Σε όλα τα γραφεία υπάρχουν ψευδοροφές με ενσωμάτωση σε αυτές των φωτιστικών και των κλιματιστικών σωμάτων. Στο εσωτερικό τους έχουν τοποθετηθεί θερμοηχομονωτικοί πετροβάμβακες 4εκ. Η διαχωριστική τοιχοποιία κάθε γραφείου είναι διπλή δρομική με θερμομόνωση στον πυρήνα 3εκ.. Είναι δε επενδεδυμένη εκατέρωθεν με γυψοσανίδες οι οποίες πληρούνται με μονωτικό υλικό (πετροβάμβακας 4 εκ.) για την πληρέστερη ηχομόνωση και θερμομόνωση των χώρων. Υπάρχει σύστημα κλιματισμού (θέρμανση-ψύξη) με αυτόνομα μοντέλα τύπου κασέτας 4 κατευθύνσεων. Ο αερισμός του χώρου γίνεται απ΄ ευθείας από την ύπαιθρο. Σε κάθε γραφείο υπάρχει ξεχωριστός ηλεκτρικός πίνακας τριφασικός. Οι γραμμές των ρευματοδοτών είναι διατομής 2,5χιλ.. Ο τεχνητός φωτισμός είναι χωρισμένος σε ζώνες φωτισμού ανάλογα με την απόσταση από τα εξωτερικά υαλοστάσια. Η ένταση του φωτισμού των χώρων καλύπτει τις προδιαγραφές για χρήση γραφείων (500lux).Σε κάθε θέση εργασίας έκαστου γραφείου υπάρχει διπλή επικάναλη πρίζα Cat 5e με τερματισμένα και τα δύο άκρα με βύσματα RJ45 (VOICE & DATA). Κάθε γραφείο έχει υποδομή για σύνδεση με τέσσερεις (4) ξεχωριστές τηλεφωνικές γραμμές. Επίσης το κάθε γραφείο έχει εγκατάσταση για επίγεια και δορυφορική λήψη τηλεοπτικού σήματος. Σε κάθε γραφείο υπάρχει W.C. με φυσικό εξαερισμό και με εγκατάσταση θερμού-ψυχρού νερού. Επίσης σε κάθε χώρο γραφείου υπάρχει εγκατάσταση για κουζινάκι (ζεστό-κρύο νερό- αποχέτευση).

    Το κτίριο «Εσπέρια» είναι ένα έργο που έχει αναζωογονήσει και αναβαθμίσει αυτή την παραδοσιακή γειτονιά των Ιωαννίνων δίνοντας μία μοντέρνα απόχρωση. Παλιά καταστήματα έχουν ήδη ανακαινισθεί και καινούργια έχουν ανοίξει, γεγονός που αποδεικνύει το στίγμα και τη δυναμική του κτιρίου της εταιρίας μας, στο κεντρικό αυτό σημείο των Ιωαννίνων.

  • Τοποθεσία: Πόλη Ιωαννίνων
  • Πληροφορίες επικοινωνίας: 2651026891-2651028420, ή στείλτε email στο  info@igoumenidis.gr   ή χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας
  • Χάρτης:
Τελευταία ενημέρωση Παρασκευή, 30 Νοέμβριος 2012 22:25

Related items (by tag)

Φωτογραφίες

Άλλα συγκροτήματα της τοποθεσίας: οδός Παπανδρέου (δίπλα στο BIG Atlantic) (ΕΠΩΛΗΘΗ) »
αρχή σελίδας
could not connect