Γ.ΗΓΟΥΜΕΝΙΔΗΣ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Ε.Ε.

   Τηλ.: 2651026891 | 2651028420

Γ. ΗΓΟΥΜΕΝΙΔΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Ε.Ε.

 • Εταιρεία

  Επισκεφθείτε την Γ. ΗΓΟΥΜΕΝΙΔΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Ε.Ε. και ενημερωθείτε σχετικά με τις πιο συμφέρουσες προσφορές αλλά και τις πιο σύγχρονες - ευέλικτες προτάσεις αποπληρωμής για την αγορά ή ανάπτυξη του ακινήτου σας. Λαμβάνοντας υπόψιν τις προσωπικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, η Γ. ΗΓΟΥΜΕΝΙΔΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Ε.Ε. σας δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής στο σχεδιασμό, αλλά και σε κάθε φάση κατασκευής μέχρι και την ολοκλήρωση και της δικής σας κατοικίας. Η εταιρία μας διαθέτει μεγάλη γκάμα ακινήτων (διαμερίσματα,γκαρσονιέρες, μεζονέτες, γραφεία, καταστήματα) σε πολύ συμφέρουσες τιμές.

  Γενικές Πληροφορίες
  Η εταιρεία "Γ. ΗΓΟΥΜΕΝΙΔΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Ε.Ε." έχει έδρα την πόλη των Ιωαννίνων όπου στεγάζονται και τα γραφεία της στην οδό Μιχαήλ Αγγέλου 44, τηλ. +302651026891 και +302651028420).

  Σύντομο ιστορικό
  Η "Γ. ΗΓΟΥΜΕΝΙΔΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Ε.Ε." είναι μια εταιρεία που ασχολείται με τη μελέτη κατασκευή και πώληση κατοικιών γραφείων καταστημάτων και γενικά την αξιοποίηση των ακινήτων.

  Αποτελεί τη φυσική συνέχεια του έργου της προσωπικής επιχείρησης του Γεωργίου Ηγουμενίδη που έβαλε τη σφραγίδα του στις γειτονιές της όμορφης πόλης των Ιωαννίνων, αλλά και έξω από αυτή, επί 35 συνεχή έτη. Η εμπειρία του στον τομέα των μελετών και κατασκευών ιδιωτικών έργων αποδεικνύεται από μία πληθώρα οικοδομών υψηλής ποιότητας και αισθητικής που έχουν κατασκευαστεί σε διάφορα σημεία της πόλης των Ιωαννίνων αλλά και της ευρύτερης περιφέρειας. Ταυτόχρονα δραστηριοποιήθηκε και σε έργα του δημοσίου τομέα σε όλη την Ήπειρο. Έργα οικοδομικά, οδοποιίας και υδραυλικά συμπληρώνουν μια γκάμα δραστηριοτήτων που κατατάσσει την εταιρία "Γ. ΗΓΟΥΜΕΝΙΔΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Ε.Ε." σε μία από τις κορυφαίες κατασκευαστικές – τεχνικές εταιρίες στην Ήπειρο. Η εμπειρία στην κατασκευή δημόσιων έργων εκπροσωπείται κατά κύριο λόγο από την κατασκευή του Εθνικού Κολυμβητηρίου των Ιωαννίνων (έργο της δεκαετίας του '70), καθώς και από τις λοιπές αθλητικές εγκαταστάσεις του Ε.Α.Ν.Κ.Ιωαννίνων.

  Με την έναρξη της επαγγελματικής δραστηριότητας του Ηλία Ηγουμενίδη (γιού του Γεωργίου) - Διπλ. Πολιτικού Μηχανικού Π. Πατρών και τη συμμετοχή της Δημητρούλας Ηγουμενίδου (κόρης του Γεωργίου) - Διπλ. Μηχανικού Η/Υ Π. Πατρών δημιουργήθηκε η Ομόρρυθμη Εταιρία με την επωνυμία «Γ. ΗΓΟΥΜΕΝΙΔΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Ο.Ε.» το Μάιο του 1999. Από την αρχή της ιστορίας της, η Γ. ΗΓΟΥΜΕΝΙΔΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Ε.Ε. ήταν προσανατολισμένη στα οικοδομικά έργα του ιδιωτικού τομέα (κυρίως κατοικίες), που προϋποθέτουν υψηλή ποιότητα κατασκευής και άρτια αισθητική, μεγάλη ταχύτητα στην ολοκλήρωση και σύγχρονες τεχνολογικά λύσεις. Κατά την διάρκεια των ετών που μεσολάβησαν από την ίδρυσή της, κατόρθωσε να εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής κτιριακών έργων στα Ιωάννινα. Το κύριο αντικείμενο της εταιρίας είναι η μελέτη και κατασκευή οικοδομών-κτιριακών συγκροτημάτων και η πώληση ή εκμετάλλευση με οποιοδήποτε τρόπο των περιερχόμενων στην εταιρία ιδιοκτησιών.

  Το 2004 με την αποφοίτηση της Φωτεινής Ηγουμενίδου (κόρης του Γεωργίου) - Διπλ. Πολιτικού Μηχανικού Π. Πατρών και τη συμμετοχή της Ειρήνης Ηγουμενίδου (κόρης του Γεωργίου) τροποποιήθηκε το καταστατικό της εταιρίας με την προσθήκη των δύο τελευταίων στη σύνθεσή της .

  Διαχειριστές της εταιρίας είναι ο Γεώργιος Ηγουμενίδης και ο Ηλίας Ηγουμενίδης.

  Η εμπειρία του Γεωργίου Ηγουμενίδη σε συνδυασμό με τις σύγχρονες αντιλήψεις και τη γνώση των νέων τεχνολογιών από τους λοιπούς εταίρους καθώς και η αρμονία με την οποία λειτουργεί και αναπτύσσεται η οικογενειακή αυτή επιχείρηση αποτελούν εγγύηση για την περαιτέρω εξέλιξη της εταιρίας.

  Κύριο μέλημα της εταιρίας είναι:

  • Υψηλού επιπέδου και ποιότητας έργα
  • Κτίρια και κτιριακά συγκροτήματα καλαίσθητα και απόλυτα εναρμονισμένα με το φυσικό και δομημένο περιβάλλον.
  • Μικρότερος χρόνος ολοκλήρωσης τους βάσει τηρούμενου χρονοδιαγράμματος.
  • Ευελιξία στην πραγματοποίηση αλλαγών (επιθυμίας των πελατών) στα υπό ανέγερση κτίρια
  • Εναρμόνιση στόχων και αποφυγή προβλημάτων μεταξύ των εμπλεκομένων στην εκτέλεση του έργου (συνεργείων, προμηθευτών κλπ.)
  • Φιλική αντιμετώπιση και ικανοποίηση του πελάτη
  logo - igoumenidis.gr Εταιρεία
 • Στελέχωση εταιρείας

  Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο διοικητικό, επιστημονικό και εργατοτεχνικό προσωπικό της εταιρίας μας , σας δίνει όλα τα εχέγγυα για να μας εμπιστευθείτε.

  Τμήμα πωλήσεων :
  Αποτελείται από 2 άτομα (Πολιτικοί Μηχανικοί)

  Τμήμα μελετών :
  Αποτελείται από 6 Μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων

  Τμήμα Οικονομικής παρακολούθησης έργων :
  Αποτελείται από 1 Οικονομολόγο και 1 βοηθό λογιστή

  Λογιστήριο :
  Αποτελείται από 3 άτομα (λογιστές - συνεργάτες)

  Τμήμα κατασκευών :
  Αποτελείται από 2 εργοδηγούς με μεγάλη κατασκευαστική εμπειρία και περισσότερους από 100 τεχνίτες και εργατοτεχνίτες (κατά 90% μόνιμο προσωπικό)

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  logo - igoumenidis.gr Στελέχωση Εταιρείας