Γ.ΗΓΟΥΜΕΝΙΔΗΣ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Ε.Ε.

   Τηλ.: 2651026891 | 2651028420

Γ.ΗΓΟΥΜΕΝΙΔΗΣ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Ε.Ε.
Πλήθος κόσμου στο Passive House Days 2015 PDF Εκτύπωση E-mail

PHOTO IPHDAYS15Με επιτυχία έκλεισε το τριήμερο Passive House Days 2015 κατά το οποίο έχει καθιερωθεί όλα τα Παθητικά Σπίτια παγκοσμίως να ανοίγουν τις πόρτες τους στο κοινό. Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή και πολύ πέραν του αναμενομένου στην Παθητική Κατοικία "Passivistas: The House Project" στην περιοχή του Παπάγου. Την εκδήλωση κάλυψε η πρωινή ζώνη της ΕΤ1 [Δείτε απόσπασμα της εκπομπής

Περισσότερα...
 
Passive House Days PDF Εκτύπωση E-mail

Το πρώτο Παθητικό Σπίτι στην Ελλάδα από ενεργειακή αναβάθμιση [Enerphit] σας υποδέχεται τις ερχόμενες "Passive House Days" [13-14-15 Νοεμβρίου] 

Περισσότερα...
 
H Διεθνής Καμπάνια των Passivistas PDF Εκτύπωση E-mail

Μέσα στις πολύ δυσκολες συνθήκες που βιώνουμε τις τελευταίες ημέρες, τους περιορισμούς στις συναλλαγές λόγω της τραπεζικής αργίας, η ομάδα έργου συνεχίζει να προγραμματίζει την υλοποίηση του έργου. Το συνολο σχεδόν των συμφωνιών χορηγιών έχει ολοκληρωθεί, ο προγραμματισμός των εργασιών έχει συγκεκριμενοποιηθεί. Οι εργασίες καθαίρεσης ανεστάλησαν την τελευταία εβδομάδα, λόγω αδυναμίας πληρωμών προς το εργατοτεχνικό προσωπικό.

Παράλληλα η ομάδα έργου προσπαθεί μεδοδικά να καλύψει είτε με χορηγίες είτε με χρηματοδότηση το υπόλοιπο μικρό μέρος κόστους που πρέπει να καλυφθεί για τη χρηματοδότηση του έργου. Στα πλαίσια αυτά ενημερώνουμε για τα εξής:

Περισσότερα...
 
Το σπίτι του 2020 σήμερα! PDF Εκτύπωση E-mail

Το 2020 απέχει μόλις 5 χρόνια. Πόσο προετοιμασμένη είναι η χώρα μας για τα κτίρια Σχεδόν Μηδενικής Κατανάλωσης? Πόσο ενημερωμένοι είναι οι πολίτες για το πώς μπορούν να εξοικονομήσουν δραστικά ενέργεια στο σπίτι τους? Το Παθητικό Κτίριο, το πιο αξιόπιστο παγκοσμίως ενεργειακό πρότυπο κτιρίου, θα αποτελέσει τον οδικό χάρτη προς την Σχεδόν Μηδενική Κατανάλωση.

Το Ε.Ι.ΠΑ.Κ αποφάσισε στα πλαίσια αυτά να πάρει την πρωτοβουλία και να υλοποιήσει το πιλοτικό έργο Passivistas:TheHouseProject που αφορά στην ενεργειακή αναβάθμιση κατοικίας στη Αθήνα σύμφωνα με το πρότυπο του Παθητικού Κτιρίου [Passivhaus] ως Μέσο Συνεχούς και Ανοικτής Εκπαίδευσης, Ενημέρωσης & Ενεργοποίησης.

Περισσότερα...
 
Επίσημη η παράταση για τις 100 δόσεις PDF Εκτύπωση E-mail

Την παράταση για ένα μήνα της ρύθμισης των 100 δόσεων που έληγε κανονικά σήμερα 26.5.15 (Τρίτη), ανακοίνωσε η αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη.

«Μετά από  κύμα αιτημάτων προς το Υπουργείο Οικονομικών  και παραστάσεις φορέων, μεταξύ  των οποίων και των ενώσεων των μικρομεσαίων επιχειρηματιών και εμπόρων, της ΓΣΕΒΕ και της ΕΣΕΕ, αποφασίστηκε  να υπάρξει μια- τελευταία- παράταση της ρύθμισης έως και τις 26 Ιουνίου 2015», αναφέρει η κ. Βαλαβάνη και επισημαίνει ότι «στις 38 ημέρες διάρκειας της ρύθμισης οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί   ξεπέρασαν  τις 700.000 κι αφορούν ρύθμιση χρεών άνω των 5 δισ. ευρώ».

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 46