Γ.ΗΓΟΥΜΕΝΙΔΗΣ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Ε.Ε.

   Τηλ.: 2651026891 | 2651028420

leftside rightside
Αρχική
Επίσημη η παράταση για τις 100 δόσεις

Την παράταση για ένα μήνα της ρύθμισης των 100 δόσεων που έληγε κανονικά σήμερα 26.5.15 (Τρίτη), ανακοίνωσε η αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη.

«Μετά από  κύμα αιτημάτων προς το Υπουργείο Οικονομικών  και παραστάσεις φορέων, μεταξύ  των οποίων και των ενώσεων των μικρομεσαίων επιχειρηματιών και εμπόρων, της ΓΣΕΒΕ και της ΕΣΕΕ, αποφασίστηκε  να υπάρξει μια- τελευταία- παράταση της ρύθμισης έως και τις 26 Ιουνίου 2015», αναφέρει η κ. Βαλαβάνη και επισημαίνει ότι «στις 38 ημέρες διάρκειας της ρύθμισης οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί   ξεπέρασαν  τις 700.000 κι αφορούν ρύθμιση χρεών άνω των 5 δισ. ευρώ».

 

«Σε πολύ δύσκολες  οικονομικές  συνθήκες  και με τα ληξιπρόθεσμα  χρέη  αποκλειστικά έναντι  της Φορολογικής Διοίκησης να έχουν  εκτιναχθεί στο 40% του ΑΕΠ, αποτυπώνεται έτσι η βαθιά κοινωνική ανάγκη για  απαλλαγή απ’ την ασφυκτική αιχμαλωσία των χρεών, για μια  επανεκκίνηση της οικονομίας που θα επιτρέψει  να παραμείνουν όλοι ενήμεροι και, βέβαια, για ένα δικαιότερο φορολογικό σύστημα», συμπληρώνει.

Πηγή: kathimerini.gr

Φωτογραφία: http://www.hfcadmin.com/pictures/extratime.jpg

 

 

http://www.hfcadmin.com/pictures/extratime.jpg
 
Διαφήμιση
Αναζήτηση με βάση τον χάρτη των Ιωαννίνων - igoumenidis.gr
RSS Feed News - igoumenidis.gr

RSS Feed News - igoumenidis.gr